Lächelnde Frau mit Smile-Maske

Behind it, you can see a smile

Met Smile is er nu een metgezel voor elke dag, die jouw mimiek en jouw mooiste glimlach op de voorgrond plaatst. Als fashion en lifestyle accessoire, als bescherming bij het werk en vrije tijd of meer. Minder opdringerig is nu des te beter beschermd.

ONOPVALLENDMOOI

Wij bij SMILE geloven rotsvast dat een metgezel voor elke dag geen last mag betekenen. Des te meer moet het bewust en graag in ons alledaags leven worden geïntegreerd. Met SMILE is het onmiddellijk mogelijk om jouw mooiste glimlach niet meer te verbergen en desondanks veilig door het leven te gaan. Bij ons gaan functie en lifestyle samen – want met onze transparante SMILE heb je gelijk een aantal praktische voordelen tegenover conventionele producten: geen aanslag van het masker, uitstekende luchtcirculatie, veilige bescherming.

Frau mit Smile-Maske

ANTI-FOG-COATING

Je wordt duidelijk gezien en hebt verder een duidelijk zicht. Superpraktisch ook voor iedereen die een bril draagt.

SEE-THROUGH-DESIGN

Door ons innovatief design heb je de mogelijkheid jouw mooiste glimlach verder te kunnen tonen.

SAFE & SMART

Slimme beveiliging, die zich eenvoudig aanpast aan jouw lifestyle. Ontwikkeld voor langdurig gebruik en gemaakt van recycleerbaar plastic.

EASY TO CLEAN

Met water en zeep of eenvoudig met ontsmettingsgel reinigen en droog deppen. De filter moet dagelijks gewisseld worden. Zo blijf je safe!

Mann mit Smile-Maske

BIJZONDERANDERS

Smile

Style: transparent

Preis: 27,90€ incl. BTW

Jetzt im Webshop kaufen

SPECIALE KENMERKEN VAN SMILE

1 SMILE │ 3 paar riemen │ 25 FFP2 filters

SMILE wordt gedragen als elk ander masker. Het ultralichte en innovatieve design zit makkelijk op je gezicht en beschikt over een anti-aanslag-laag over het volledige oppervlak. Ons unisex-model biedt zowel vrouwen als mannen optimale en herbruikbare beveiliging voor elke dag.

Meer perspectieven

SMILE FILTER PACK

Style: transparent

Preis: 9,99€ incl. BTW

Jetzt im Webshop kaufen

FFP2 FILTER KENMERKEN

25 FFP2 filters

Onze vervangbare filters kunnen afzonderlijk bij de SMILE worden gekocht. Onze FFP2 filters zijn officieel gecertificeerd en bieden dus optimale bescherming bij dagelijks gebruik. Ze worden individueel verpakt bij u afgeleverd.

SMILE FILTER PACK  image

U VRAAGT,WIJ ANTWOORDEN

IS HET SMILE MASKER OOK GESCHIKT VOOR DRAGERS VAN BRILLEN?

Absoluut! Precies voor dragers van brillen is de SMILE ideaal geschikt. Door onze anti-aanslag-laag en de ideale pasvorm op je gezicht blijft jouw bril vrij van vervelende aanslag.

WELKE BESCHERMING BIEDT MIJ HET NIEUWE SMILE MASKER?

De nieuwe SMILE biedt jou de standaardbescherming voor jouw dagelijks leven en is geschikt voor iedereen die bewust ervoor kiest om zichzelf en anderen te beschermen. De precieze specificaties over de bescherming en certificaten vind je terug in onze webshop.

ZIJN ER VERSCHILLENDE MATEN OF IS DIT MODEL UNISEX?

Onze SMILE heeft een unisex maat en is zowel voor vrouwen als voor mannen geschikt. Voor onze kids hebben wij helaas momenteel nog geen SMILE – wij bieden hier echter de LeanMask in onze webshop.

HOE HOUD IK DE SMILE PROPER? HOE REINIG IK HET ZODAT HET LANG MEEGAAT?

De SMILE houd je heel eenvoudig proper, door op het eind van de dag gewoon warm water en wat zeep of ontsmettingsgel te gebruiken en dit met een propere doek droog te deppen. Enkel de filter moet je dan dagelijks vervangen.

IS DE BESCHERMING VAN DE SMILE ERKEND?

Als bescherming van onze SMILE vind je alle informatie in een lijst in onze webshop.

IS ER EEN DISTRIBUTOR PROGRAMMA?

Wij staan altijd open voor distributor-programma’s en geïnteresseerden, die ons masker willen verder verkopen. Schrijf ons hiervoor een mail naar your@smilemask.be.

IS EEN KORTING BIJ EEN BESTELLING VOOR HOEVEELHEDEN MOGELIJK?

Ook dat is mogelijk. Omdat bestellingen voor hoeveelheden echter zeer individueel zijn vragen wij jou ons hiervoor een korte mail naar your@smilemask.be met alle informatie te sturen. Wij geven jou natuurlijk de beste aanbieding die je kan krijgen.

1 2 3 Smile Maske im Detail

TRANSPARANTE GERECYCLEERDE KUNSTSTOF

Voor veilig draagcomfort en de mogelijkheid jouw mooiste glimlach te tonen.

BETROUWBARE ONDERDELEN

99,9% veiligheid, anti-aanslag-laag en actief antibacterieel filteren voor jouw dagelijks leven.

VERSTELBARE DRAAGBANDJES

Met onze superpraktische rubberbandjes kan je de maat van jouw SMILE easy aanpassen.

Erklärungsskizze zur Verwendung

METHODE 1
Gebruik 3 riemen om de SMILE vast te maken. Steek daartoe de uiteinden met de kleine ankers in de bovenste gaten en de plastic ringuiteinden aan de onderkant. Wikkel ze vervolgens beide met een extra derde band om druk op en rond de oren te voorkomen. Ideaal voor brildragers en mensen met gehoorapparaten.

METHODE 2
U gebruikt slechts 2 riemen – daarvoor steekt u het uiteinde met de kleine ankers in het bovenste toestel en de uiteinden met de plastic ringen worden bevestigd in de toestellen onderaan. Trouwens, deze zijn individueel instelbaar.

METHODE 3
De uiteinden met de plastic ringen worden bevestigd in de daarvoor bestemde voorzieningen – bovenaan trekt u het andere uiteinde erdoor en verankert het in een van de plastic ringen, zodat de grootte van de riemen zich optimaal aanpast aan de vorm van uw hoofd.

DRAAGGEMAK3 METHODEN

follow uson insta

Die Kraftder Düfte

Zusätzlich bieten wir von SMILE dir die Möglichkeit, deinen alltäglichen Begleiter in Verbindung mit einer Aromatherapie zu nutzen. Ein paar Tröpfchen, die Körper, Geist & Seele gut tun, genau auf dich abgestimmt, bringen dich sicherer un gut aufgestellt durch’s Leben. Auf den Filter auftragen, wirkt dein zusammengestelltes Aroma sofort.

Jetzt Beratungstermin vereinbaren
Aromatherapie Fläschchen